De Yamaha Tyros 5 bij Joh.de Heer Muziekinstrumenten

Joh. de Heer Muziekinstrumenten is een van de grootste Yamaha keyboard- en digitale pianodealers van de Benelux. In een uniek Shop-in-Shop concept biedt de showroom van Joh.de Heer Muziekinstrumenten, met een oppervlak van meer dan 1500m2, ruimte aan de allergrootse merken op keyboard- orgel- en pianogebied.

Een uniek Shop-in-Shop concept

Joh. de Heer muziekinstrumenten werkt volgens een Shop-inShop concept waarbij diverse grote merken op een eigen unieke manier worden gepresenteerd. De Yamaha Shop-in-Shop bestaat uit meer dan 200m2 digitale piano’s, keyboards en portable piano’s. Alle nieuwste instrumenten staan demonstratieklaar opgesteld en kunt u naar hartelust bekijken, beluisteren en bespelen. Een produktspecialist staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Het Yamaha Tyros 5 Keyboard

Als een van de eerste muziekhandels in de Benelux is ook het allernieuwste Yamaha Tyros 5 keyboard te bezichtigen. Dit keyboard biedt de mooiste klanken en ritmes die op dit moment in een professioneel keyboard te koop zijn. Bezoek onze winkel aan de Leeghwaterstraat 46/47 in Sliedrecht en laat u uitgebreid voorlichten over het Yamaha Tyros 5 keyboard!

Piano onderhoud en Reparatie

Joh.de Heer heeft een eigen piano-atelier waar reparaties, restauraties en andere werkzaamheden aan piano’s en vleugels worden uitgevoerd door een gecertificeerde piano technicus. U kunt tevens een Silent Systeem in uw eigen piano laten inbouwen zodat u tot laat in de avond kunt pianospelen zonder de rest van familie of omwonende buren tot last te zijn!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.