De tandarts in Zeist

Woont u in Zeist of in de omgeving van Zeist en bent u op zoek naar een tandartspraktijk? Dan bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. De Clomp is een goede praktijk in Zeist. Bij de Clomp staat aandacht voor iedereen voorop.

Tandartspraktijk de Clomp

Tandartspraktijk de Clomp maakt deel uit van Gezondheidscentrum Zeist-West. Ze werken daar samen met andere zorgverleners. Zo werken er huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en psychologen aan de gezondheid van mensen in Zeist en omgeving. De praktijkruimte is ruim en comfortabel ingericht, zodat de patiënten en zijzelf zich thuis voelen. Zorgvuldige behandeling en nazorg vormen de basis van ons medisch denken en handelen. Het team van de Clomp volgt regelmatig na- en bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ze maken gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.

De behandelingen

Bij Tandartspraktijk de Clomp kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, waaronder de reguliere controle en mondhygiëne, gaatjes vullen, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen, kunstgebitten en andere prothesen. Ook kunt u terecht voor de reguliere tandartsbehandelingen, waaronder behandelingen van angstige kinderen en volwassen met lachgas, esthetische tandheelkunde, implantaten en prothesen op implantaten en beugels. Wilt u meer weten over de tandarts in Zeist? Klik dan hier.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.