De nieuwe wintercollectie bestellen

Heeft u een eigen winkel en wilt u verschillende merkkleding inkopen voor bij u in de winkel?  Wilt u de nieuwe wintercollectie van 2014 alvast bestellen? Dan kan dat tot aan januari en is dit het bedrijf die u zoekt! Dit bedrijf zorgt ervoor dat u de merkkleding zo goed en snel mogelijk binnen hebt. Het heeft een erg hoge klantvriendelijkheid en zorgt ervoor dat u tevreden bent en tevreden blijft. Wanneer u bij dit bedrijf besteld heeft u het binnen een paar dagen in huis. 

Merkkleding inkopen voor uw winkel? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Het label van dit bedrijf is sinds 2 jaar actief op de Nederlandse markt in het midden en hoogsegment. Laat u informeren over de nieuwe  zomer 2014 collectie: “The world is My Native Home”. Wacht niet langer met de kleding inkoop voor uw winkel voor het volgende seizoen.

OVER CITY OF SAILS:

Het label brengt onder meer: polo’s, T-shirts, stoere knits, rugby shirts, (hooded )sweats, shirts en bermuda’s voor dames en heren. De collectie kenmerkt zich primair door de mooie stofkwaliteiten in combinatie met een uiterst verfijnde detaillering, weinig branding, stoere washings en commerciële kleuren.

Wilt u meer informatie over het kleding inkopen voor jouw winkel? Bekijk dan nu de website.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.