De nieuwe Samsung Galaxy S5

Een Samsung galaxy S5 prime kopen? Bij Castle Telecom bent u bij het juiste adres en kunt u een Samsung galaxy S5 Prime met of zonder abonnement kopen. De Samsung galaxy S5 Prime is dé nieuwe versie na de Samsung galaxy S5. Deze telefoon is in bezit van diverse nieuwe functies. Zo is het een groot beeldscherm met een diagonaal van 5,2 inch. Maar niet alleen de resolutie is beter, ook zit er een super snelle processor op. Daarnaast zit er een chip in die zorgt dat de aansturing van het beeldscherm vloeiend beweegt.

Telefoon samen met een Vodafone abonnement

U kunt een Samsung galaxy S5 Prime nú afsluiten bij Vodafone voor de voordeligste prijs. Vodafone biedt u een divers aantal abonnementen zodat u het abonnement kunt kiezen dat het beste bij u past. Bij Vodafone profiteert u ook dat u uw telefoon niet hoeft te leasen. Daarnaast krijgt u uw telefoon voor een heel voordelige prijs bij uw abonnement.

Voor meer informatie over onder andere een abonnement Vodafone van Castle Telecom in combinatie met de Samsung galaxy S5 Prime kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact op zoeken met een van de medewerkers. Die helpen u vriendelijk verder.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.