De kinderskelter van mijn buurjongen

Mijn buurjongen heeft een kinderskelter waar hij heel erg blij mee is. Hij speelt er namelijk altijd op. Dit vinden wij allemaal heel erg mooi in de buurt, maar het is ook al een paar keer maar net goed gegaan. Daarom hebben wij daarop iets bedacht. We wilden de jongen namelijk niet zijn grootste plezier afpakken, want dat is ten slotte toch wel zijn skelter. Daarom zijn we verder gaan kijken en vonden een mooie oplossing. We hebben hem een skelter gegeven die veel beter beveiligd is tegen het verkeer. 

Wat hebben we dan gedaan?

Zo heeft hij nu bijvoorbeeld een bel op zijn skelter, is die nu van een opvallende kleur en mag hij niet meer de weg op. Hierdoor hopen wij dat het ook in de toekomst altijd goed zal blijven gaan. Het enige probleem was nog dat hij af en toe kwijt was met zijn skelter, maar dat is ook niet meer van nu. Er zit namelijk een signaal op zijn skelter in gewerkt, waardoor we makkelijk thuis achter de computer of smartphone kunnen zien waar hij is.

Grote skelter nodig

We konden ook wel een grote skelter voor hem kopen, maar daar zouden we hem helemaal niet blijer mee maken, dus hebben we daar niet voor gekozen. Wilt u weten waar wij dit allemaal gekocht hebben? Bekijk dan nu de website!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.