De innovatieve techniek van een infrarood sauna

De infrarood sauna, een innovatieve techniek na vele jaren van gebruik in de paramedisch veld en geneeskunde, infrarood warmte geboden door de apparatuur die speciaal uitgerust voor dit doel heeft ruimschoots bewezen voordelen voor de gezondheid. De sauna is bedoeld voor elimineren van toxine via zweet zuivering. Het laboratoriumexperimenten geholpen om te bevestigen dat deze nieuwe technologie geen risico voor de gezondheid oplevert. Zelfs indien de effecten verkregen door de traditionele en infrarood sauna niet hetzelfde zijn, zijn de resultaten vergelijkbaar.

Een sauna sessie te verbeteren van de cutane weefsel perfusie en zuurstof opname. Als zweten is samengesteld uit 97% water in een traditionele sauna, kan de infrarood sauna cabine de evacuatie van 80% water en 20% vet en andere schadelijke elementen. We kunnen zien via deze gegevens van aanzienlijke verschillen met betrekking tot de eliminatie van toxine capaciteit aangeboden door elke methode. Echter, ademt de huid beter na een sauna-sessie, ongeacht de aangenomen techniek. Het verschil ligt in het tarief van toxine verwijderd.

De voordelen en de voordelen van de infrarood sauna infrarood sauna verschilt van de traditionele sauna door haar vermogen om warmte van het lichaam in de diepte, zonder de temperatuur varieert. De doeltreffendheid van deze techniek is te verklaren door de mogelijkheid van infrarode stralingswarmte om door te dringen in het lichaam tot een diepte van 3 cm een veelheid van gunstige reacties veroorzaakt. Inderdaad, de inwendige temperatuur beleeft verhoogd, wat resulteert in een versnelling van het metabolisme en de bloed omloop.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.