De APK keuring is een dure grap!

Ieder jaar moet je je auto opnieuw laten keuren. Je auto moet goedgekeurd worden, zodat hij weer een jaar lang op de weg mag. Als je ook maar een dag te laat bent om je auto te laten keuren voor de APK krijg je van het centraal justitieel incassobureau een boete. Het is dus belangrijk, dat je dit op tijd doet. Wacht er niet mee! Of besluit om nog voordat je de auto laat keuren deze naar de sloperij te brengen. Misschien was het de vorige keer al moeizaam om de auto zonder al te veel kosten goedgekeurd te krijgen. Of misschien ben je al gewaarschuwd voor hoge kosten.

Een snelle oplossing!

Als de auto het niet meer waard is om te repareren dan kun je er beter afstand van doen. Je kunt dan beter je auto naar een autodemontage bedrijf brengen of een autosloop. Hier kunnen ze je auto demonteren en de goede delen hergebruiken en verkopen. Het is voor jou gemakkelijk en mogelijk krijg je ook nog een paar centen voor je oude auto! Je oude auto, die mogelijk op instorten staat.

Wat ga jij doen met het geld dat je nog voor je oude auto krijgt?

Misschien krijg je voldoende geld om een klein feestje te houden. Dat zou natuurlijk leuk zijn. Wie weet krijg je nog wat extra’s als je de mensen van de autosloperij uitnodigt op dat feest.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.