Dakkapel laten plaatsen zonder veel overlast

Wie ziet het niet zitten om zijn woning helemaal naar zijn eigen wensen aan te passen? Veel mensen zien er echter vanaf om te verbouwen vanwege de overlast die alle verbouwwerkzaamheden geven. Maar wist u dat bijvoorbeeld het laten plaatsen van een dakkapel al binnen één dag kan gebeuren, zodat de overlast tot een absoluut minimum wordt beperkt? Met een prefab dakkapel is het mogelijk.

Binnen één dag een dakkapel

Steeds meer dakkapellen experts bieden u de mogelijkheid om een prefab dakkapel te laten plaatsen. ‘Prefab’ staat voor ‘prefabricated’. Dit betekent dat de dakkapel vooraf in de fabriek al wordt gemaakt. Er hoeft dus niet dagenlang bij u aan huis geklust te worden. Sterker nog uw nieuwe dakkapel kan binnen één dag worden geplaatst. Hoe gaat dit in zijn werk?

Werkwijze prefab dakkapel plaatsen

Nadat bekend is welke afmetingen de dakkapel moet hebben, gaan de dakkapellen bouwers aan de slag in de fabriek. Binnen twee tot vier dagen kan de complete dakkapel gebouwd worden. Op de dag van de plaatsing worden de dakpannen op uw dak weggehaald op de plek waar de dakkapel moet komen en daarna wordt het dakbeschot weggezaagd. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen om de voorgefabriceerde dakkapel met een hijskraan op de juiste plek op uw dak te plaatsen. Het is dus wel belangrijk dat er voor uw woning plaats genoeg is voor een hijskraan. Ook de afwerking van de prefab dakkapel aan zowel de binnen- als buitenkant zal nog op dezelfde dag gebeuren.

Minimale overlast

Zoals u ziet, zorgt deze werkwijze voor zo min mogelijk overlast. U hoeft maar rekening te houden met één dag aan verbouwingswerkzaamheden om daarna heel lang te mogen genieten van meer ruimte en meer lichtinval op uw bovenverdieping. Informeer eens bij uw lokale dakkapellen specialist in Amsterdam naar alle mogelijkheden en de kosten voor het laten plaatsen van een prefab dakkapel.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.