Dakdekker in Hengelo Overijssel

Een constructie dakdekker Hengelo Overijssel bedrijf dat aanzienlijke internationale verkoop heeft bereikt , en een academicus dakdekker Hengelo die heeft geholpen honderden vrouwen om hun eigen bedrijf te starten, zijn onder degenen in Wales die dit jaar hebben gewonnen Queen’s Awards.

Dawnus International ontving de Award voor de internationale handel , als erkenning voor zijn succes in het leveren van grote civieltechnische regelingen in Afrika sinds 2010 .

Internationale omzet van de onderneming steeg dakdekker Hengelo van £ 14,2 miljoen in 2010 naar £ 86.3m in 2012 , en sinds begin van het werk in Afrika het werkgelegenheids-en opleidingsmogelijkheden heeft verstrekt aan meer dan 1.500 lokale mensen .

” Het is een eer voor Dawnus te worden erkend door de Queen’s Awards, ” aldus managing director Andy Peters .

” De prijs weerspiegelt het harde werk van ons team dakdekker Hengelois in te zetten om succesvol te winnen en leveren projecten in het buitenland, en het verschil dat we maken om gemeenschappen in West-Afrika . ”

Dawnus Bouw werd opgericht in 2001 en is het uitvoeren van civieltechnische en bouwwerkzaamheden sinds haar oprichting.

Dawnus International begon de uitvoering van zijn dakdekker Hengelo eerste project in Afrika , een grote rail renovatie project in Sierra Leone , in 2010 .

Dawnus telt momenteel 900 mensen in het Verenigd Koninkrijk en meer dan 1200 in Afrika. Het bedrijf zegt dat het investeert in de opleiding en ontwikkeling van al haar medewerkers , zowel in binnen-en buitenland , en het is haar Afrikaanse dakdekker Hengelo personeelsbestand voorzien van vaardigheidstrainingen aan de Europese normen op een aantal van de handel disciplines .

Grote successen in Sierra Leone onder andere zijn werk voor de Afrikaanse Minerals bij Tonkolili ijzermijn en voor London Mining bij Marampa ijzerertsmijn . In Senegal is uitgevoerd de Grande Côte project ter ondersteuning van titaan en zirkoon mijnbouw , en eerder dit jaar begon te werken in het Mount Koffie dakdekker Hengelo hydro-elektrische dam in Liberia .

Christine Atkinson , adjunct-directeur van het Centrum voor Ondernemen en hoofd van de Women’s Entrepreneurship Hub aan de Universiteit van Zuid-Wales , zal de Queen’s Award for Enterprise Promotion ontvangen op Buckingham Palace in juli . De award viert en erkent personen die een uitmuntende en belangrijke rol bij het dakdekker Hengelo bevorderen van zakelijke vaardigheden en attitudes in andere in het Verenigd Koninkrijk hebben gespeeld .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.