Wat wil zij nou krijgen?

Wat wil zij nou krijgen?

Wat wil zij nou krijgen voor haar verjaardag, valentijn, jullie bijzondere datum of als je zomaar een cadeau wilt geven? Een cadeau kopen voor een vrouw kan lastig zijn. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en je wilt natuurlijk iets geven wat in de smaak valt en waarmee jij in de smaak valt! Lees in dit artikel meer over cadeau ideeën voor een vrouw en welke cadeaus bij welke gelegenheid passen.

 

Cadeau ideeën voor een vrouw

Cadeaus voor vrouwen zijn zowel in de winkel als online ruim beschikbaar. Het is soms lastig om te weten wat zij wilt krijgen. Om te beginnen hebben we de verschillende cadeaus voor vrouwen in categorieën ingedeeld.

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn altijd leuk, maar niet heel persoonlijk. Het voordeel is dat je iemand zelf laat kiezen wat zij van het geld koopt maar het nadeel is dat je laat zien, dat je zelf niet goed wist wat je moest kopen.

 

Muziek, films of boeken

Met muziek, films of boeken cadeau geven is belangrijk dat je iets uitzoekt wat typisch bij de persoon past. Of misschien iets waar jullie het al eens over hebben gehad, bijvoorbeeld een CD of DVD waar jullie een speciaal verhaal of speciale herinnering bij hebben. Wanneer je een willekeurig boek, CD of film cadeau geeft, kan dit afstandelijk overkomen.

 

Chocolade en bloemen

Chocolade en bloemen zijn misschien ouderwets of cliché, maar zij zijn daardoor niet minder leuk om te geven en krijgen. Een vrouw voelt zich gevleid wanneer zij zomaar een bos bloemen krijgt, omdat onderdeel van het cliché is, dat mannen hier vaak niet aan denken. Een doosje chocolade erbij en het pakket is helemaal af.

 

Badsets en parfum

Welke vrouw wordt er nu niet blij van heerlijk geurende cadeau’s waarmee zij zich lekker kan verwennen? Een heerlijke douchegel, badschuim of parfum valt vaak in de smaak bij vrouwen. Houd rekening met allergieën. Leuke badsets voor een vrouw zijn bij sigifts.com te koop. De badsets zijn leuk ingepakt en goed betaalbaar.

 

Elektronica

Zoek je een cadeau voor een gadget freak, dan zit je met elektronica gegarandeerd goed. Let wel op dat elektronica net als muziek, films of boeken al snel wat afstandelijk of onpersoonlijk kan overkomen.

 

Sieraden

Sieraden behoren tot de wat meer serieuze cadeaus. Een ketting, armband of een mooi paar oorbellen zal bijna iedere vrouw graag krijgen. Controleer voordat je dit koopt of zij wel eens sieraden draagt en of dit goud of zilver is. Pas op dat wanneer je een ring cadeau geeft dit op een aanzoek kan lijken.

 

Een cadeau per gelegenheid

Nu heb je een aantal ideeën gelezen maar wat geef je nu in welke situatie? Hieronder zijn de cadeau ideeën per gelegenheid ingedeeld.

 

Zomaar

Wil je haar zomaar verassen, dan kun je punten scoren met een bos bloemen of een doosje chocolade. Een mooie zilveren ketting is natuurlijk ook leuk voor een vrouw om zomaar te krijgen, maar dit wil je liever bewaren voor een bijzondere gelegenheid.

 

Valentijn

Bloemen en chocolade zijn ook zeer geschikt voor Valentijn. Vooral aan het begin van de relatie is dit een leuke verassing. En misschien wordt ze dan ook wel een beetje verliefd. Ook na 20 jaar relatie is het nog leuk om bloemen voor Valentijn te geven.

 

Verjaardag

Voor een verjaardag kan je alles cadeau geven, afhangend van je relatie met de jarige. Voor een vriendin is het leuk om een cadeaubon te geven, muziek, boeken of een film. Betreft het een romantische relatie, zorg er dan voor dat je cadeau persoonlijk is. Een sieraad of parfum of een CD met jullie speciale nummers erop is in dit geval een goede keuze.

 

Kerstmis

Voor Kerstmis is het net als voor een verjaardag leuk om wat groter uit te pakken en je best te doen om een gepersonaliseerd cadeau te vinden. Als je Kerstmis met de hele familie viert, of een vriendinnengroep, is een klein cadeautje natuurlijk ook erg leuk. Je kunt dan denken aan badspullen of nagellak.

 

Speciale datum

Bij het vieren van een speciale datum hoort ook een speciaal cadeau. Een gepersonaliseerd cadeau is hier altijd van belang. Maar ook een bos bloemen is romantisch en kan goed in de smaak vallen.

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog meer vragen of kom je er niet uit, kun je terecht op becomegorgeous.com of vraag een van haar beste vriendinnen om tips.

 

Het is soms lastig om door de bomen het bos te blijven zien tijdens het uitzoeken van een cadeau voor een vrouw. Keuze genoeg, maar wat koop je nou in welke situatie, voor welke vrouw? Je kunt kiezen uit algemene cadeau’s zoals cadeaubonnen of een boek, film of CD. Wil je een romantisch cadeau geven dan is een bos bloemen, een doos chocolade of een mooi sierraad een goede keuze. Weet je zeker dat het bij haar past, kun je ook kiezen voor een lekkere parfum, badspullen of elektronica. Kom je er echt niet uit? Vraag dan een van haar vriendinnen om tips.

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.