Cadeau 50 jaar getrouwd

Laatst ging ik naar de website van Jilster voor een 50 jaar getrouwd tijdschrift. Ik was namelijk op zoek naar een heel origineel en leuk idee voor mijn opa en oma, die binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Maar omdat ik daar nog geen ervaring mee had, ben ik op het internet gaan zoeken. En zo vond ik Jilster.nl! Daar kun je je eigen tijdschrift ontwerpen met allerlei persoonlijke verhalen en foto’s erin. Zo ook dus bij het jubileum van je opa en oma. En dan met verhalen erin die jij met hen hebt meegemaakt etc.

50 jaar getrouwd tijdschrift

Wij zijn zo snel mogelijk met het 50 jaar getrouwd tijdschrift begonnen. Met alle andere kleinkinderen gaat wij dit in elkaar zetten. En iedereen vindt het een hartstikke leuk idee! Zo heb ik een mailtje naar iedereen gestuurd met de vraag of dat zij onvergetelijke anekdotes die zij met hun opa en oma meegemaakt hebben, op willen schrijven. Dit komt dan vervolgens in het tijdschrift te staan. Ook verzocht ik om leuke foto’s van jezelf of met opa en oma mee te sturen, wanneer je die hebt. En binnen een hele snelle tijd had ik alles al binnen! Super!

Vervolgens ben ik met iemand anders begonnen met het ontwerpen van het tijdschrift. Ieder kleinkind krijgt een eigen pagina om daar neer te zetten wat hij of zij vindt van het stel dat 50 jaar geleden getrouwd is. Uiteindelijk is het prachtig geworden en lag het een paar werkdagen later al bij mij thuis op de deurmat!

Het feest

Een week later was het feest van mijn opa en oma dat ze 50 jaar getrouwd zijn. Toen alle kleinkinderen aanwezig waren hebben wij het tijdschrift aan hen gegeven. En ze vonden het fantastisch. Zij begonnen direct met bladeren en haalden op basis van verhalen van anderen diverse anekdotes naar boven.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.