Blokhut

Het decoreren en inrichten van een grotere blokhut is eenvoudig. Zeker met behulp van natuurlijke materialen die bij de rustieke sfeer van je blokhut passen. Lees onze eerste tips:

tuinhuis

Opbergmanden

Plaats een rieten mand in het midden van de tafel. De mand kun je vullen met een overvloed aan fruit en groenten voor een gezond tussendoortje. In een badkamer of toilet kun je mandjes gebruiken om handdoeken en washanden in op te bergen. Het geeft een warme sfeer en het ruimt op.

Opgeruimde keuken

Voor het inrichten van de keuken in je blokhut is het leuk om blikken met voedsel en kruiden te vullen. Gebruik koperen of keramische blikken of glazen potten met kleurrijke accenten.

Bloemen uit de tuin

Breng de natuur in je blokhut met mooie snijbloemen uit de tuin bijvoorbeeld. Zet ze in een mooie vaas op de tafel. Bloeiende lente takken of gedroogde bloemen zijn ook prachtig als wilderige decoratie.

Metalen details

Met smeedijzeren details accentueer je het landelijk van je blokhut. Smeedijzer kan worden verwerkt in handdoekhouders, kledinghaken en accessoires van de open haard.

Quilts en warme kleden

Heb je zin om ‘s avonds voor je blokhut te relaxen? Een heerlijke deken of quilt is dan een absolute must have.

Kleed voor warme voeten

Een originele blokhut heeft vaak een onverharde vloer. De kans is groot dat jouw blokhut een ruwe houten vloer heeft. Tip: bedek de vloer met een warme kleed, die kleurrijk en praktisch is.

Genieten

Het verfraaien van de blokhut is gemakkelijk en leuk om te doen. Als je creatief omgaat met warme materialen zorg je voor een individuele uitstraling.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.