Blessures genezen in de Jacuzzi

Het gebruik maken van een Jacuzzi (ook wel buitenspa of bubbelbad genoemd)  heeft niet alleen een rustgevende werking, het kan ook zeer zeker helpen bij de genezing van bepaalde blessures of andere lichamelijke klachten. Zelfs in de tijd van de Romeinen werden warmwaterbaden gebruikt voor het verlichten van de pijn van verstijfde en gespannen spieren.

Doordat een Jacuzzi  fungeert als warmtebron helpt het spieren te ontspannen en te herstellen. Hiernaast zorgen de speciale masserende jets van een spa ervoor dat bepaalde lichaamsdelen extra benadrukt worden. Een buitenspa is dus ook ideaal voor mensen met een drukke en stressvolle baan of mensen die sporten op een hoog niveau.

Naast de masserende jets zorgt een Jacuzzi er ook voor dat u mentaal weer scherp bent. Na een warm en masserend bad van bijvoorbeeld 37 graden zal u zich weer scherp en alert voelen. Niet alleen uw fysieke toestand gaat vooruit, maar u zal zich mentaal ook beter gaan voelen.

Een Jacuzzi kopen heeft nog een voordeel: het ontdoen van giftige stoffen uit uw lichaam. Door de hoge temperatuur van de spa zal u meer gaan transpireren en zal uw metabolisme versnellen. Dit zorgt er weer voor dat gifitige stoffen uw huid verlaten via uw poriën en u hiernaast gemakkelijker kunt afvallen!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.