Bioscoop in buitenlucht

In opdracht van de plaatselijke voetbalclub heb ik de opdracht gekregen om voor komende zomer een unieke gelegenheid aan te bieden waar de jeugd van kan gaan genieten. Met dit in het achterhoofd ben ik vervolgens gaan oriënteren op het internet en ben ik gaan kijken naar mogelijkheden die leuk kunnen zijn voor de jeugd van onze voetbalvereniging. Het leek mij echter enorm achterhaald om een voetbaltoernooi te organiseren, omdat zij dit het hele jaar natuurlijk al doen. Om deze reden wou ik iets anders en had ik al snel een unieke gelegenheid in gedachten. Een buitenbioscoop huren leek mij namelijk ideaal en kan via de specialist Movie5.

Film kijken in buitenlucht

Een buitenbioscoop is natuurlijk ideaal voor de jeugd, maar is daarnaast ook enorm leuk voor volwassenen. Echter ging het in dit geval om de jeugd en in mijn eigen zal de club hier enorm goed mee scoren. De jeugd is op deze manier heerlijk in de buitenlucht en kan dan heerlijk genieten van een (voetbal)film naar keuze. Dit is voor de jeugd een keer wat anders dan zich enorm uitsloven.

FIFA Toernooi

Naast een buitenbioscoop huren was er nog een optie zeer aantrekkelijk via Movie5, namelijk een FIFA toernooi organiseren.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.