Bezoekje Duinrell kan goedkoper

Ieder jaar gaat je salaris niet al te veel vooruit. Helaas stijgen de prijzen van veel pretparken wel. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op een bezoekje aan een pretpark. Houdt de regionale weekbladen en kranten goed in de gaten, hier kunnen kortingsbonnen in verschijnen. Ook supermarkten of producten kunnen behoorlijk stunten met de toegangsprijs voor Duinrell. Een groot voordeel van een van de bekendste pretparken van Nederland is dat het aantal attracties enorm hoog ligt. Houden jouw kinderen ook van zwemmen, dan is een bezoek aan het Tikibad een must. Duinrell zelf is in de wintermaanden gesloten, maar het Tikibad kan je het hele jaar rond bezoeken.

Misschien ken je het park nog van een schoolreisje van vroeger. Delen van het park zijn flink opgeknapt, en dit gaat de komende jaren gewoon door.Woon je in de buurt van Wassenaar, dan kan je ook het verjaardagspartijtje van jouw kindje vieren in Duinrell.

Heb jij alle pretparken in Nederland al een keer bezocht, maar ligt Duinrell uit de route? Geen nood, er zijn namelijk overnachtingsmogelijkheden bij dit pretpark. Op het gezellige vakantiepark kan je 1 of meerdere nachten verblijven. Inclusief verblijf zitten natuurlijk ook toegangskaarten voor Duinrell en het Tikibad. Ook tijdens de feestdagen kan je een bezoekje afleggen aan dit park. Ook in het jaar 2014 zijn er weer diverse kortingen te vinden.Meer Informatie: http://www.duinrellkorting.nl

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.