Beveiliging van je terrein met De Wit Hekwerken

Een hekwerk van bijvoorbeeld De Wit Hekwerken is een goed begin om uw terrein te beveiligen. Bij De Wit Hekwerken zijn er daarnaast ook nog vele mogelijkheden om het terrein extra te beveiligen. Naast een goed hekwerk zijn er natuurlijk nog extra mogelijkheden voor de beveiliging. Deze mogelijkheden lees je in dit artikel.

Soorten beveiliging

Er zijn verschillende soorten beveiliging waardoor jij je terrein kan beveiligen. Een hekwerk met poort zijn al een goede eerste stap. Voor nog extra beveiliging kan je dan gaan voor extra sloten, camerasystemen, intercom of overklimbeveiliging. Waar je voor gaat is geheel afhankelijk van de situatie en mogelijkheden bij jouw terrein.

Beveiliging door hekwerk

Een hekwerk kan heel goed een terrein afsluiten van ongenode gasten en bezoekers. Er zijn verschillende soorten hekwerken die hiervoor gebruikt kunnen worden. De goedkoopste optie is het gebruik van een gaashekwerk, dit is alleen niet heel stevig. Wil je gaan voor de stevigste optie, dan ben je ook het meeste kwijt. Deze optie is een spijlenhekwerk. Dit type hekwerk zie je het meeste terug bij grote industriële terreinen. Wil je de sterkte van een spijlenhekwerk, gecombineerd met de lagere prijs van het gaashekwerk, dan is een dubbelstaafmat hekwerk de beste optie. Deze is niet zo stevig als een spijlenhekwerk maar wel veel steviger dan een gaashekwerk, voor een voordelige prijs.

Intercom en camerasystemen

Als je bij je terrein een oprijlaan hebt en daardoor niet altijd kan zien wie er aan de poort staat dan is het handig om een intercom te hebben. Dankzij de intercom kan je contact leggen met degene die voor de poort staat. Je kan kiezen voor een intercom met of zonder camera. Je kan dan ook nog eens zien wie er aanbelt, zonder dat je een heel camerasysteem nodig hebt.

Als je toch meer zicht wilt hebben op je poort of deur of je wilt je terrein de hele tijd in de gaten kunnen houden dan kan je ook kiezen voor een camerasysteem. Daarnaast werken camera’s ook nog eens afschrikkend voor ongenode gasten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.