Begeleiding met loopbaankeuzes

De hulp inschakelen van een loopbaancoach kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes in uw loopbaan. Ook wanneer u een carrière switch wilt maken kan een loopbaancoach u op de juiste weg helpen. Een loopbaancoach geeft u professioneel advies op maat zodat u zich goed kan oriënteren op uw loopbaan. Bij Working Matters Loopbaancoach Den Haag bent u aan het juiste adres als u een loopbaancoach nodig heeft wanneer u ideeën wilt over een nieuw loopbaanperspectief, u te maken heeft met een dreigend ontslag of boventallig bent bij de reorganisatie, u een carrière switch wilt maken of wanneer u zicht wilt oriënteren naar andere beroepen.

Duidelijkheid in mijn toekomstbeeld

Al meerdere jaren werkte ik bij een bedrijf. Na een tijd kwam ik erachter dat het niet is wat ik de rest van mijn leven zou willen blijven doen. Maar wat ik anders zou willen doen wist ik ook niet. Ik zocht iemand die mij kon helpen bij het oriënteren naar andere passende beroepen. Ik heb hierbij een loopbaancoach van Working Matters ingeschakeld. Die hebben mij uitstekend geholpen. Ik ben nu werkzaam in een bedrijf waar ik weet dat ik nog voor jaren wil blijven.

Voor meer informatie over Working Matters kunt u een kijkje nemen op de website.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.