Begeleidend naar oplossing

Voor mijn studie ben ik afgelopen jaar naar Amsterdam verhuisd. In Amsterdam ben ik op kamers gegaan, waar ik het huis deelde met een aantal jongens. Echter boterde het niet tussen één van de jongens van mij, en dit liep dan ook uit in een enorme rel. Echter baalde iedereen enorm van de situatie, waaronder de persoon in kwestie en ik ook. Om deze reden besloten wij naar Gooi Mediators te gaan, de specialist in Amsterdam. Deze heeft ervoor gezorgd dat mijn huisgenoot en ik het nu helemaal weer goed met elkaar hebben.

De zere plek was gauw duidelijk

Het was al gauw duidelijk waarom het niet werkte tussen mijn huisgenoot en mij. Zonder mijn medeweten in ging ik namelijk met het meisje waar hij zo gek op was, maar hier wist ik helemaal niet vanaf. Door het luisteren naar elkaar hebben we nu ingezien wat er dus mis ging tussen ons als personen, en hebben wij elkaar hedendaags de hand geschud. Hij is niet meer boos op mij, en ik heb geleerd om verder te denken dan ik eerder deed. Zo leer ik eerder problemen inzien, en dat allemaal bereikt door middel van het luisteren naar elkaar.

Ben jij ook woonachtig en op zoek naar een mediator? Dan is de mediator Amsterdam een ware aanrader! Zij begeleidt op de juiste manier het conflict naar een oplossing!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.