Badges zorgen voor vertrouwen

Bij ons op de onderneming hebben wij afgelopen jaar besloten om alle werknemers te voorzien van badges. Hierdoor straalt het bedrijf naar de consument meer professionaliteit over en bovendien kan iedereen op deze manier elkaar bij de naam noemen. Gezien het feit dat de onderneming ontzettend groot is, komt het wel eens voor dat je elkaars naam niet weet. Door middel van een naambadge voorkom je misverstanden, en straalt dit ook vertrouwen uit voor de klant.

Badges zorgt voor professionaliteit

Steeds vaker zie je de badge opduiken in de ondernemingen, en dit zorgt voor een vertrouwelijk gezicht naar de consument toe. Denkt u maar eens na over de winkeliers in de winkels bij u in de stad. Vaak zijn deze voorzien van badges waardoor u de winkelier altijd bij zijn of haar naam kan noemen. Dit zorgt voor een vertrouwen tussen onderneming en consument, aangezien het elkaar aanspreken met de voornaam een stuk prettiger in communicatie is. De badges kun je op maat laten maken bij Clip4you, de specialist op het gebied van badges.

Wil jij meer informatie over badges, en wil jij deze bij Clip4you bestellen? Bekijk dan eens de website van de specialist voor meer informatie over de badges van Clip4you!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.