Autoschade in Ede? Roseboom ontzorgt u!

U hebt autoschade in Ede? Dat is heel vervelend maar soms niet te voorkomen. Een paaltje is zo geraakt en als uw voorganger hard remt zit u er zo achterop met uw auto. Autoschade, en dan? Gelukkig zijn er autoschadebedrijven die gespecialiseerd zijn in het herstel van uw autoschade. Bedrijven die een normaal bedrag vragen maar toch hoge kwaliteit schadeherstel leveren! Bedrijven die uw auto weer 100% netjes afleveren, alsof hij net uit de showroom komt horen we onze klanten weleens zeggen. Autoschade Roseboom is zo’n bedrijf. De kwaliteit van het autoschade herstel is heel hoog maar dat niet alleen. Roseboom ontzorgt u, dat is onze missie en onze motivatie. Wij willen niet alleen goed resultaat, nee wij willen goed resultaat en een klant die blij naar huis gaat omdat zijn auto weer net zo mooi is als die voor de schade was.

Die blije klant? Die bereiken we door niet alleen schadeherstel te leveren maar ook te zorgen voor de afhandeling met de verzekeraar en voor vervangend vervoer. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en wordt alles goed geregeld!

De voordelen van autoschade herstel in Ede bij Roseboom

De voordelen van autoschade herstel in Ede bij autoschade Roseboom? Autoschade Roseboom regelt de afhandeling met de verzekeraar, zorgt indien nodig voor vervangend vervoer, helpt u bij het regelen van de schade, maakt gebruik van het modernste equipment voor het schadeherstel en zorgt dat u snel weer op weg bent! En, Roseboom is Focwa partner zodat u altijd 4 jaar garantie hebt op het schadeherstel!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.