Auto verkopen tips

Tips en advies kun je vaak goed gebruiken als je een auto gaat verkopen. Van wie kun je nou beter deze tips en adviezen ontvangen dan van een professionele autoverkoper? Dat dacht de auteur die achter AutoVerkopenTips.nl zit ook. Hij is meer dan 10 jaar actief geweest als professionele autoverkoper en heeft in die tijd meer dan 5.000 auto’s verkocht.

 

Deze autoverkoper, die anoniem wil blijven, deelt op zijn website alle geheimen, trucs en geeft de lezer goede tips welke hij kan gebruiken om snel en veilig zijn auto te verkopen voor een goede en reële verkoopprijs. Deze auto verkopen tips zijn erg divers en kunnen variëren over wanneer je welke auto het beste kunt verkopen, tot waar je het beste kunt adverteren.

 

Presentatie auto

Een van de tips die telkens terug komt gaat over de presentatie van de auto welke je wilt verkopen. Er is nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Zorg er dus voor dat de auto er onberispelijk bij staat. Een goede tip is dat de auto er niet alleen van binnen en buiten perfect bij moet staan, je moet ook zelf alvast de vloeistoffen controleren, de banden op spanning brengen en als het kan de auto voorzien van een nieuwe APK keuring.

 

Presentatie van jezelf

Niet alleen de auto moet er tijdens een bezichtiging netjes uit zien. Ook je huis, je kunt het beste op je huis adres afspreken, een meeting bij een hotel of restaurant is vaak verdacht, moet netjes schoon en opgeruimd zijn. Besteed ook aandacht aan je eigen uitstraling. Een nette scheurbeurt, even naar de kapper en nette schone kleren kunnen het verschil maken.

 

Auto verkopen, waar adverteren?

Als je een auto wilt gaan adverteren dan is het handig om te kijken waar de grote autobedrijven adverteren. De usual suspects zijn Autotrader, Marktplaats, Autoscout24 en Autotrack. De kosten kunnen echter flink oplopen. Er zijn zelfs websites waar je bijvoorbeeld 4 weken adverteert ze na deze periode nogmaals dit advertentiebedrag van je rekening afboeken, en na 4 weken nog eens.

 

Een autohandelaar bellen

Als een autobedrijf een auto moet inruilen dan houden ze deze vaak niet om zelf te verkopen. Ze verkopen deze auto zelf vaak ook weer door aan een autohandelaar. Ze kunnen via een speciale autotaxatie website deze auto’s door andere autohandelaren laten taxeren. Dit kunt u zelf ook doen! Door de auto aan te melden op de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen 5.000 aangesloten autohandelaren bieden op uw auto. Uw contactgegevens blijven geheim en alleen het hoogste bod ontvangt u per email.

Dit bericht is geplaatst in Financien met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.