Afknappers

Afknappers; we kunnen er allemaal wel meerdere bedenken. Vooral worden afknappers ontdekt op een eerste date of tijdens een versier poging. Maar misschien zit er wel iemand tegenover je in de trein met een tik, trek of iets dergelijks waar je direct op afknapt. We hebben voor jullie de meest voorkomende afknappers op een rijtje gezet.

De meest voorkomende afknappers in Nederland:

  • Vieze tanden; vieze tanden is een van de ergste afknapper. Uiteindelijk kom je er toch met je mond bij in de buurt. Schone tanden is toch erg belangrijk. Goed poetsen en af toe naar de tandarts is toch een kleine moeite? Niet dan?
  • Accent; een accent heeft iedereen maar mensen die helemaal de moeite niet nemen om fatsoenlijk ABN te spreken wordt ook als een afknapper gezien.
  • Stinken naar zweet; laten we hier niet teveel worden aan vuil maken. Een busje deo en een lekker geurtje. Makkelijk zat.
  • Roken; roken wel lekker maar een heleboel dames en heren knappen er op af. Weet je hoe het is om met een asbak te zoenen?
  • Eigenwijs; een positief of een negatief punt? Hang er vanaf hoe je er mee omgaat.

Stipt op nummer 1 staat vieze tanden. Dus mensen allemaal lekker naar de tandarts blijven gaan en goed poetsen. Een stralende lach doet wonderen, en een frisse mond tijdens de eerste kus is ook een belangrijk puntje!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.