Infrarood sauna is goed voor uw gezondheid

Waarom is infrarood sauna uniek ?
Het maakt gebruik van infrarode straling, die diepe warmte zorgt ervoor dat in het weefsel . De energieverdeling precies afgestemd op het lichaam energie die het lichaam absorbeert tot 93 % van infraroodstralen .

De conventionele hete lucht sauna kan alleen directe vormen van verwarming. Door hete – luchtcirculatie en de directe werking van de warme lucht op de buitenste huidlaag om het effect te bereiken .

In een infrarood warmte systeem ongeveer 80 % van de gebruikte energie direct opwarmen van het lichaam , en slechts 20 % van de stralingswarmte aan de lucht te verwarmen. Daarom kan de infrarood verwarmingssysteem hun gebruikers dieper en efficiënter warmte omdat de meeste energie voor , en niet gerelateerd aan de lucht te verwarmen . Deze essentiële infrarood sauna verschil wijst op de voordelen van een infrarood systeem in een conventionele sauna . Dit is overigens , is de achtergrond voor het zeer lage energieverbruik .

De infrarood sauna straling kan worden bereikt door diepe warmte aanzienlijk groter volume zweet dan de meer conventionele sauna veroorzaken , maar in plaats van de gebruikelijke conventionele sauna 85 ° – meer dan tweemaal 100 ° C aanzienlijk lager en aanvaardbare temperatuur, terwijl bij aanzienlijk lagere temperaturen werkt . Ca. 50 ° C in plaats van ongeveer 100 ° C.

Risicofactoren door vaatvernauwing zijn dus aanzienlijk verminderd , vermeden de cyclus zware inademen van zeer hete lucht . Het kan zelfs gedurende het gebruik van verse koelere buitenlucht worden toegevoerd zonder de intense zweten erg op .

Wanneer alleen de curatieve dieptewerking van de infraroodstraling wordt gebruikt ( bijv. , verstuikingen , sportblessures , reuma ) , de verwarming kan worden gebruikt, zelfs bij geopende deur . Dit infrarood sauna soort gebruik kan prima dienen op te warmen voor fysieke activiteiten (zoals competitieve sporten ) . De infrarood verwarming is eenvoudig en tijd – en kosten- efficiënter dan een conventionele sauna in de praktische toepassing .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.