Speeltoestellen zijn fun!

Buiten spelen, de wereld ontdekken en lekker gek doen. Dat wil ieder kind en stiekem ook iedere ouder nog wel. Maar spelen moet wel veilig kunnen. Want alleen dan maak je van spelen een echte uitdaging!

Assortiment.
De speeltoestellen van Kidsplay Speeltoestellen zijn mooi, vrolijk, robuust maar vooral leuk. Een glijbaan is al fijn, maar nog leuker wordt het wanneer je eerst een klimwand op moet om vervolgens naar beneden te roetsjen. Hang in de touwen van een spinnenweb op zoek naar avontuur en bereik de top van het klimrek balancerend over een hangbrug. Vind de schat met het piratenschip of ga op zoek naar Sneeuwwitje in de Dwergencombinatie.
Al zin om ook eens te klimmen en te klauteren? Check de website van Kidsplay Speeltoestellen.nl.

Fitness.
Wie dacht dat speeltoestellen alleen voor kinderen zijn heeft het mis! Bij Kidsplay Speeltoestellen vind je een ruime keus aan outdoor fitness producten. Hiermee trainen kids en volwassenen hun spieren op een leuke en verantwoorde manier. En dat is beslist niet kinderachtig!

Veiligheid.
Speelplezier en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom voldoen de producten van Kidsplay Speeltoestellen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. De afwerking van de speeltoestellen is perfect en alle speeltoestellen voldoen aan de normen voor schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven.

Materiaal.
Kidsplay Speeltoestellen heeft houten speeltoestellen (http://www.kidsplay-speeltoestellen.nl/houten_speeltoestellen.htm) maar ook speeltoestellen van kunststof en RVS. Het maakt niet uit waar je voor kiest. Want je krijgt gegarandeerd kwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.