4 redenen om te kiezen voor de monteurs van ROMASS

Een storing aan je garagedeur, rolluik of schuifhek komt altijd ongelegen. Dan wil je zeker weten dat je de juiste bedrijf inschakelt om het te verhelpen. Een professioneel bedrijf die je snel en goed verder helpt. ROMASS is zo’n bedrijf, maar waarom je zou voor ons kiezen? Wij geven je 4 redenen.

24/7 storingen aanmelden

Wanneer je deur, rolluik of hek niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat je het zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een monteur bij je langs komt.

20 Jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagedeuren, rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een monteur langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen herstellen. Jouw defecte deur zal voor hem zeker geen probleem opleveren.

Alle merken en types deuren

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten deuren, luiken en hekken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elke firma de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze monteurs weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk je garagedeur, rolluik of toegangshek ook is, wij lossen het voor je op.

Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van jou een tevreden klant te maken.

Maar waarvoor kun je nu precies bij ons terecht?

Wij repareren elektrische bedienbare en handbediende garagedeuren, elektrisch bedienbare rolluiken en toegangspoorten. Naast de reparatie van je deur, rolluik of schuifhek, doen wij ook periodiek onderhoud.

Mocht je nog meer redenen nodig hebben, kijk dan op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.