Verkoop je sloopauto aan de Sloopauto-Specialist…

Wat is er nu gemakkelijker dan met slechts één telefoontje je sloopauto verkopen inclusief RDW erkende vrijwaring, een hoog contant bedrag te ontvangen voor je recyclingauto en deze kosteloos te laten ophalen met de gratis transportservice? Precies… helemaal niets! Probeer het uit en bel direct gratis en geheel vrijblijvend de klantenservice op 0612-378445.

Je sloop auto milieuvriendelijk afvoeren bij de Sloopauto-Specialist.
Ooit breekt het moment aan dat je te kampen krijgt met hoge reparatiekosten aan je auto, de auto ‘op’ of misschien zelfs wel total loss is. Geef je sloopauto een tweede leven bij de Sloopauto-Specialist, waarvoor je een goede beloning ontvangt.

Wanneer je je demontageauto aan de Sloopauto-Specialist verkoopt, dan ben je ervan verzekerd dat deze voor liefst 95% duurzaam gerecycled wordt. Vloeistoffen zoals diverse oliën, brandstof en accu worden verwijderd en afgevoerd. De bruikbare technische- en carrosserie onderdelen worden uitvoerig getest en vervolgens opgeslagen in het magazijn van liefst 20.000m2 van waaruit deze met standaard 3 maanden garantie tegen zeer scherpe prijzen worden verkocht: duurzaam en alternatief repareren 2.0.

Wat overblijft van het autowrak vindt zijn weg in de recyclingketen. Een duurzame, innovatieve en vooruitstrevend concept in de automotive branche die Sloopauto-Specialist samen met jou tot uitvoering wil brengen. Doe je mee? Bel dan direct de Sloopauto-Specialist op 0612-378445.

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.